Aanbevelingen

Het is ook de moeite waard om onze rubriek “Aanbevelingen” te bekijken. Misschien vindt u daar iets wat al perfect bij uw trainingssituatie past. Het Accu-Chek Academy team heeft vooraf omschreven presentaties voorbereid die mogelijk nuttig voor u zijn voor specifieke trainingssituaties - onze aanbevelingen worden gedaan in tijd- en thematische clusters. U kunt ze ook als basis gebruiken voor uw eigen gepersonaliseerde presentaties en ze opslaan bij uw persoonlijke verzameling.