De volledige inhoud als presentatie downloaden

U kunt de volledige presentatie van het Accu-Chek Insight CGM systeem op uw computer of smartphone downloaden om waar nodig uw patiënten te trainen, zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar is.

Klik in het startscherm van de presentatie op het downloadsymbool onder “Volledige inhoud” dat zich in de linkerbovenhoek van het scherm bevindt. Nadat u pdf of ppt heeft geselecteerd, start het downloaden direct. Als het downloaden niet start, sta dan pop-ups op deze site toe om door te gaan.  Na het downloaden kunt u de presentatie vinden in de profielrubriek “Mijn gedownloade inhoud”. Houd er rekening mee dat het downloaden enkele minuten in beslag kan nemen.