Academy tips

Quizzen en oefeningen

Leer met plezier - de te leren inhoud is verrijkt met quizzen en oefeningen. U kunt quizzen gebruiken om uw kennis te testen terwijl u zich door de hoofdstukken heen werkt. Oefeningen helpen u de hantering van uw apparaat te oefenen en de informatie die het apparaat verstrekt te gebruiken.

Deze inhoud is niet beschikbaar op de smartphone. Gebruik een desktop of tablet PC om alle inhoud weer te geven.