Uw handboek downloaden

U kunt het handboek snel en eenvoudig op uw computer of smartphone downloaden. Op die manier heeft u er altijd toegang toe, zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar is.

Om te downloaden klikt u op het downloadsymbool in de linkerbovenhoek van het handboekoverzicht. Als het dialoogscherm wordt weergegeven, is standaard elk hoofdstuk geselecteerd, Klik op de knop Downloaden. Na het downloaden kunt u het handboek vinden in de profielrubriek “Mijn gedownloade inhoud”.