Een aantal delen van uw handboek downloaden

Als het volledige handboek te veel informatie voor u is, is het ook mogelijk om alleen de hoofdstukken te downloaden die voor u van belang zijn. Op die manier heeft u altijd toegang tot de inhoud, zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar is.

Klik op het downloadsymbool in de linkerbovenhoek van het handboekoverzicht. Als het dialoogscherm wordt weergegeven, is standaard elk hoofdstuk geselecteerd, Deselecteer de hoofdstukken die u niet wilt en klik op de downloadknop. Na het downloaden kunt u het handboek vinden in de profielrubriek “Mijn gedownloade inhoud”.