Slechts een aantal delen van uw handboek afdrukken

Als de batterij het begeeft, is het altijd een goed idee om een geprinte versie van de belangrijkste hoofdstukken bij de hand te hebben.

Klik op het afdruksymbool in de linkerbovenhoek van het handboekoverzicht. Als het dialoogscherm wordt weergegeven, is standaard elk hoofdstuk geselecteerd, Deselecteer de hoofdstukken die u niet wilt. Klik op de knop Afdrukken.