Download epub zodat u het handboek op uw e-reader heeft.

We hebben zelfs een geweldige oplossing voor e-booklezers. U kunt een “epub”-bestand van het handboek downloaden op uw e-reader. Bijna alle e-booklezers kunnen het “epub”-formaat lezen, met uitzondering van Amazon Kindle. Om het Academy e-book op Amazon Kindle te lezen, moet u het converteren naar een “mobi”-bestand. Zie de handleiding van uw apparaat voor instructies over hoe u het “epub”-bestand op uw e-reader kunt zetten.